Te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appart...

Beschrijving van   

Vergelijk realty's

Ligging
Fruithoflaan 108
2600 Antwerpen

Contactgegevens
+32475874857
+32475874857
E-mail deze adverteerder
BEWAREN
DOORSTUREN

Te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop

Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop Volledig gerenoveerd tweeslaapkamer-appartement te koop
Ruim, lichtrijk 2 slaapkamer appartement met terras te Fruithoflaan! Geniet van dit luxueus dakappartement met 2 slaapkamers met ingebouwde kasten op de 12de verdieping (EPC B) op een centrale ligging in de gerenommeerde Fruithoflaan. U bent een boogscheut verwijderd van winkels, parken, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en invalswegen. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar, ideaal voor eigen bewoning, maar ook een prima investering. Tevens is er een aansluiting wasmachine voorzien. Inkomhal, keuken & lichtrijke leefruimte: 
 De inkomhal is voorzien van een videofoon en rookmelder. Aanpalend vindt u de nieuwe keuken met AEG-toestellen zoals het inductievuur, design-dampkap, magnetron, oven, koelkast en vriezer, spoelbak en vaatwasser. De leefruimte geniet een mooie lichtinval en uitzonderlijk uitzicht boven het groen. Nachthal & badkamer:
 Via de nachthal bereikt u het toilet en verder op de onderhoudsvriendelijke badkamer. U beschikt over een inloopdouche, lavabo met spiegel, lavabomeubel, moderne inbouwkranen en inbouwspots.

 Terras & kelder:
 U krijgt over de hele lengte toegang tot het gezellig terras met zicht op de groene omgeving. Voor de terrasvloer werd er voor een uit hout-looktegel gekozen dat onderhoudsvriendelijk is. Een kelder is inbegrepen.

Mobiscore 9,3 - EK conform - Gunstig EPC B - Dakrenovatie - Asbestveilig - Makelaars gelieve zich te onthouden - Virtueel bezoek: https://youtube.com/shorts/E5Mk0Ft91fE?si=B9HbheCCJCnwqEqM
Type vastgoed Appartement
Prijs 258.000
Bewoonbare opp. 85
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Link naar origineel:
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/appartement/te-koop/antwerpen/2600/20037692