Te huur Licht dakappartement met zonnig terras

Beschrijving van   

Vergelijk realty's

Te huur Licht dakappartement met zonnig terras

Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras Licht dakappartement met zonnig terras
Stijvol, lichtrijk, bijna energie neutraal, dakappartement van 80m² met 2 slaapkamers op 3de (en bovenste) verdieping. Er is een prachtig zonnig Zuidwest terras van 30m² waarvan ongeveer 20m² hardhouten terras en rest daktuin met zicht op koepel Centraal Station Antwerpen en Antwerp Tower. Verwarming en koeling gebeurt met warmtepompen en er zijn zonnepanelen om in eigen elektriciteitsgebruik te voorzien. Wat vind je terug:
Je komt met de trap boven (geen lift) op 3de verdieping. Bij het binnenkomen in de zonnige living kijk je recht op op het grote schuifraam met een prachtig ruim terras met daktuin. Achter de hoek passeer je langs de volledig uitgerust keuken (oven, inductie fornuis, vaatwasser en ingebouwde koelkast en aparte vriezer) naar de eetruimte. Daarachter is er toegang tot twee slaapkamers (groot en klein), apart toilet en badkamer. Er is tevens een technische berging voor wasmachine, poetsgrief, strijkplank en toegang tot nutsvoorzieningen. Dit appartement biedt modern comfort met een BEN-certificering (Bijna-Energie-Neutraal). Denk hoogwaardige isolatie, trippel glas, zonnepanelen, warmtepompen én airco’s voor verwarming en koeling en ventilatiesysteem met CO2-sensoren in elke kamer H2O sensor in badkamer. Dit nieuwbouwappartement werd in 2024 gebouwd bovenop een bestaand gebouw dat ook volledig gerenoveerd is. Gemeenschappelijke kosten 70 euro (elektriciteit gang en onderhoud gemeenschappelijke delen). Beschikbaar vanaf 1 oktober 2024.
Type vastgoed Appartement
Prijs 1.190
Bewoonbare opp. 80
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Link naar origineel:
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/appartement/te-huur/antwerpen/2060/20192261