Te koop Modern gemeubeld woonappartement met privé...

Beschrijving van   

Vergelijk realty's

Te koop Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin!

Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin! Modern gemeubeld woonappartement met privé tuin!
Op zoek naar een geweldige opportuniteit? Deze kan u treffen in de Arthur Frèrelaan te Koksijde!

 We bieden een compleet uitgerust en modern woonappartement aan, met buitengewone grond-tot-plafond ramen. Hierdoor kan u zowel over dag als 's avonds genieten van uw tuin en terras; zonder te moeten inboeten op vlak van privacy aangezien de tuin volledig omheind is.

 Dit appartement is daarnaast fiscaal interessant; dankzij het feit dat het gemeubeld verkocht wordt (vraag naar de voorwaarden). De garage en daartoe voorziene parkeerplaats erbij kopen behoort tot de mogelijkheden! De inkom van het gebouw is bereikbaar via een trap; en minder mobiele kandidaten mogen gebruik maken van een privé poort ter hoogte van de Koninklijke Baan, waardoor men eenvoudig via hun eigen terras de living kan betreden.

 Het appartement is uitgerust met een domotica systeem, zonnewering en tot in de puntjes vakkundig gemoderniseerd. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke kelder en fietsenberging met privatieve tellers.

 Aangezien het gebouw geen lift moet keuren en onderhouden, zijn de gemeenschappelijke kosten behoorlijk laag. De gemeenschappelijk delen worden daarnaast solidaire beheerd onder eigenaars, waardoor dit kleinschalig gebouw alles krijgt wat nodig is.

 Op vlak van ligging kan je niet beter zitten; op minder dan 250 meter zit u alvast met uw voetjes in het zand. De rust is ook makkelijk te vinden aangezien het appartement gelegen is op het einde van Koksijde-Bad aangre
Type vastgoed Appartement
Prijs 260.000
Bewoonbare opp. 60
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Link naar origineel:
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/appartement/te-koop/koksijde/8670/20151666