Te koop Riante villa op toplocatie in residentiële...

Beschrijving van   

Vergelijk realty's

Te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop

Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop Riante villa op toplocatie in residentiële parkwijk te koop
Riante villa in de meest residentiële wijk van Wilrijk, ideaal gelegen aan de rand van het Park Den Brandt, vlakbij het Nachtegalenpark en toch dichtbij het centrum (Mobiscore 9/10)
. Dit uitzonderlijk vastgoed is gelegen in het groen op een mooi perceel van ±1082 m2 met een aangelegde, omzoomde, tuin met een uiterst gunstige zonneligging.
 Deze ruime en zeer robuust gebouwde villa heeft een bewoonbare oppervlakte van ±513 m2, is volledig onderkelderd en heeft een inpandige ondergrondse garage voor twee wagens.
 De ruime inkomhal op Portugese marmer met statige trap geeft toegang tot de ruime living met salon, eetkamer en tv-zithoek, de keuken, een bureel en het gastentoilet. De living is voorzien van een open haard en grote ramen met toegang naar tuin en terras. Het ruime terras is gedeeltelijk overdekt en heeft een aparte open haard /BBQ. 
De volledig ingerichte, te renoveren, keuken heeft een aparte eethoek en vestiaire naar de achterdeur.
Op de 1° verdieping vindt u een ruime nachthal met zithoek, grote ramen met aparte toegang tot het terras en doorgang naar de zolder, 5 Slaapkamers, 2 badkamers elk met toilet, linnen- en naaikamer/dressing en 2 ruime terrassen.
 De zolder en kelder bestrijken de ganse oppervlakte van de woning.
 De kelder met normale plafondhoogte is bevloerd, verwarmd en heeft centraal een ruime werkplaats met ruimte voor wasmachine, droogkast e.d. Er zijn aparte kamers voor CV, technische aansluitingen, koele voorraadkamer, bar, wijnkelder, sanitair.
Type vastgoed Huis
Prijs 1.395.000
Bewoonbare opp. 513
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2

Link naar origineel:
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-koop/antwerpen/2610/20119033