Groei als makelaar met Propenda

Als makelaar bent u graag zichtbaar voor uw doelgroep. Bij Propenda maken we daadkrachtige satelliet conversie-sites speciaal voor makelaars. Dit levert u meer zichtbaarheid, branding en linkbuilding op. Bovendien verschijnen al uw panden automatisch in de zoekmachine Propenda.com, dé zoekmachine voor vastgoed. De sites die Propenda maakt zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en beschikbaar vanaf € 4,- per maand

WAARUIT HET AANBOD BESTAAT

Panden via XML of crawler automatisch uploaden

Panden per stuk uploaden is een tijdrovende klus en dus kunt u deze werkzaamheden beter automatiseren. Propenda maakt het mogelijk om alle panden met een XML of crawler automatisch te uploaden. Dit bespaart uw makelaarskantoor ongelofelijk veel tijd. Bovendien is het publiceren van panden op ons platform volledig kosteloos.

Eigen domeinnaam

Bij Propenda geniet u van een gratis subdomein *.propenda.com óf een eigen unieke domeinnaam. Met meer dan 250 top-level domeinextensies profiteert u van ongekend veel keuzeaanbod. Bovendien wordt het voor u gemakkelijk om de perfecte naam te vinden voor uw conversie-site. Extra voordelen biedt om u als makelaar aan te sluiten bij Propenda.

Eigen logo of complete huisstijl

U bent onder meer zichtbaar voor uw doelgroep dankzij een herkenbaar logo en aantrekkelijke huisstijl. Bij Propenda behoren zowel een logo als volledige huisstijl tot de mogelijkheden. Bovendien meet u de groei van uw bedrijf middels een indrukwekkende marketingcampagne. Ontdek de mogelijkheden van Propenda en zie uw bedrijf groeien!

Voor zowel startende makelaars als gevestigde makelaarskantoren bieden we diverse mogelijkheden. Profiteer als makelaar van de voordelen van Propenda en maak u zichtbaar voor uw doelgroep. Dit levert meer klandizie op!